Totalt antall sidevisninger

tirsdag 9. november 2010

Torsk Masala




Denne oppskriften er nok til 2 personer, så jeg dobler den til min familie;

1 fedd hvitløk, presset
1/4 ts garam masala
1 krm Gurkemeie
1 krm chilipulver
1 krm salt
1-2 ss Olivenolje
1 ss sitronsaft
1 ss fersk koriander, finhakket
400 gr Torsk ( kan også bruke sei eller hyse)
2-4 cherrytomater, delt i 2

1. Rør sammen hvitløk, garam masala, chilipulver, gurkemeie, salt, olje og sitronsaft.
Tilsett finkakket koriander

2. Pensle filetene på begge sider med krydderblandingen.

3. Legg filetene i en ildfast form, sammens tomatene, Hell over resten av krydderblandingen.

4. Stek i 10-15 min i 180 gr midt i ovnen

Kålsalat;;
3-4 dl rød eller hvit kål
1 eple, revet
1 appelsin i biter
1 ring ananas i biter
1 ss mandler eller hvalnøtter
1 ss sitronsaft
1 ts sukker
Tyttebærsyltetøy( kan kuttes ut )

Kokt Ris



1 kommentar: